VRIJ WONEN OP EEN TOPLOCATIE IN HARTJE VEGHEL

APPARTEMENTEN MET ZORGARRANGEMENT   |  TUSSEN- EN HOEKWONINGEN  |  TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN   |  VRIJSTAANDE WONINGEN

WONEN IN KLOOSTERKWARTIER
HARTJE VEGHEL

Hartje Veghel is van alles te beleven! Gezellig shoppen of genieten op een van de vele terrassen bijvoorbeeld. En dat allemaal op loopafstand van je nieuwe woning! 

In Kloosterkwartier woon je in een groene parkachtige omgeving. Alle woningen worden gebouwd op ruime percelen. Het straatbeeld wordt afwisselend en speels en alle woningen worden gebouwd onder aansprekende klassieke architectuur. Wonen met grandeur, midden in het centrum van Veghel. U kunt kiezen uit diverse woningtypes; twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils.

Creatieve levendige woonplaats

Veghel is de laatste jaren uitgegroeid tot een levendige, creatieve plaats waar het goed toeven is. Noordkade, het Veghelse centrum, de prachtige Brabantse dorpen in de omgeving en de schitterende natuur van natuurgebieden de Aa-broeken, de Maashorst en Het Groenewoud maken dit de ideale woonomgeving.

Steden als Eindhoven en Den Bosch liggen op steenworp afstand. Veghel staat bekend om zijn bedrijvigheid en is uitgegroeid tot belangrijke ondernemersplaats in Food, Feed en Logistics. Ook op gebied van toerisme en recreatie heeft Veghel veel te bieden. De laatste jaren is er keihard gewerkt aan de sfeer in Veghel; door de vele vernieuwingen in het centrum en op Noordkade is het een aantrekkelijke woonplaats geworden waar mensen van heinde en verre op af komen.

Kloosterkwartier 

Kloosterkwartier wordt een echte Parel van Veghel. Een bijzonder fraaie kleinschalige woonwijk die het centrum van Veghel nog meer uitstraling en woonbeleving gaat geven. Ga met ons in gesprek over jouw woonwensen en ontdek welke woning het beste bij je past. Een droomwoning op een droomplek is nu bereikbaarder dan ooit! 

facebook