Een mooie woning in een veelzijdige en sociaal sterke omgeving. Op een centrumlocatie, met alle voorzieningen om de hoek en tegelijk volop in het groen. Een plek waar je je heerlijk terug kunt trekken en toch nooit alleen hoeft te zijn. Dat is de droomplek om te wonen. Aantrekkelijk voor iedereen. Van jonge gezinnen, starters en senioren tot mensen met een hulpvraag. Op voormalig ziekenhuisterrein Bernhoven in Veghel wordt die droomplek werkelijkheid. Hier realiseert Zenzo maatschappelijk vastgoed de nieuwe wijk Kloosterkwartier. Een unieke woonomgeving vol diversiteit waar wonen in Veghel echt thuiskomen is.

Wonen in Veghel: zoveel meer dan alleen een dak boven je hoofd

Coen en Michiel van Zenzo maatschappelijk vastgoed: ‘Wat is er nou mooier dan gelukkige mensen. De wijk Kloosterkwartier bestaat, als alles af is, uit een mix van woningen die we hebben ontwikkeld voor heel verschillende bewoners. Hier wonen straks jonge gezinnen, starters, senioren en andere bewoners met en door elkaar. Kloosterkwartier krijgt de sfeer van een dorp. Hier ken je elkaar. De bewoners zijn begaan met elkaar, hebben iets voor elkaar over en worden daar gelukkig van. Om dat te bereiken realiseren we hier een heel divers woonlandschap met verschillende woningtypen. Er komen sociale functies zoals biljart en jeu de boule. Nu al is er een yogastudio en er komt ook een restaurant. Uiteindelijk is er voor ieder wat wils in Kloosterkwartier. En alle faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Waar je ook vandaan komt en ongeacht je leeftijd of zorgvraag. En dat allemaal centraal in Veghel. De Veghelaars zijn straks heel trots dat ze dit in het centrum hebben.’

Kloosterkwartier heeft iedereen iets te bieden

Gezinnen en senioren met opties op een woning verheugen zich nu al op het wonen in Kloosterkwartier. Ze benadrukken de veelzijdigheid en de mix van allerlei woningen en bewoners. Die diversiteit en dat mensen hier oog hebben voor elkaar maakt Kloosterkwartier tot een fijne leefomgeving. Ook is de verhouding tussen de woningprijzen en de kwaliteit van de huizen perfect. De tweekappers en vrijstaande woningen vallen precies binnen de gemiddelde huizenprijzen. Zenzo maakt zijn visie op wonen hier meer dan waar. Een droomplek om te wonen voor heel verschillende groepen mensen. In Kloosterkwartier bestaat het wonen in Veghel echt uit meer dan enkel stenen. Hier ontstaat een sociaal sterke omgeving.

Nieuwsgierig naar wonen in Veghel?

Wil je meer weten over wonen in Veghel? Of op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Kloosterkwartier? Laat in de zijbalk je mailadres achter. Wij sturen je dan regelmatig bericht over de laatste ontwikkelingen. En overweeg je nu al het kopen van een huis in kloosterkwartier? Meld je dan direct aan!