Veghel in de gemeente Meierijstad telt ruim 38.000 inwoners. Dat maakt Veghel tot de 15e plaats van Noord-Brabant. De plaats vervult een sterke regionale functie en wordt gezien als een middelgrote stad. Je vindt hier veel werkgelegenheid, een hoog voorzieningenniveau en een groot aantal winkels. Daarnaast biedt Veghel volop ruimte en natuur en is er een uitgebreid woningaanbod. Dat aanbod bestaat voor ruim 70% uit koopwoningen en voor ruim 80% uit eengezinswoningen. In het centrum van Veghel verrijzen bovendien volop kwalitatief hoogwaardige nieuwbouwwoningen. Via Funda Veghel vind je hier zomaar je droomhuis.

Kijk op Funda Veghel voor je droomhuis

Woon je buiten het centrum van Veghel of in de omgeving, dan sta je er vast niet bij stil. Maar ook midden in Veghel woon je aantrekkelijk. Hier vind je huizen in een groene omgeving en met alle voorzieningen om de hoek. Bijvoorbeeld in de wijk Kloosterkwartier. Een overzicht van het woningaanbod in deze wijk vind je ook op Funda Veghel. Bij veel van de nieuwbouwwoningen in deze wijk heb je allerlei keuzemogelijkheden. Zo kun je zelf je droomhuis samenstellen. Wil je meer luxe of praktische oplossingen in je woning? Zoek je meer ruimte of wil je juist wat kleiner gaan wonen? Je kunt in Kloosterkwartier heel veel kanten op. Hier is het allemaal maatwerk dat neerkomt op het maken van persoonlijke keuzes. Verschillende makelaars kunnen je daarbij helpen.

De makelaars helpen je op weg

Jan Pieter van den Hurk, makelaar Kloosterkwartier Veghel: ‘Het kloosterkwartier is een heel leuk project op een bijzondere locatie. Er is veel belangstelling voor. De eerste kopers hebben de koopakte al getekend en er staan enkele woningen onder optie. Er zijn veel maatwerkmogelijkheden voor de woningen in Kloosterkwartier. Bij het maken van keuzes ondersteunen wij de koper zoveel mogelijk.’ Jeroen Sinoo, makelaar Kloosterkwartier Veghel, vult aan: ‘Mensen kopen vanaf een tekening en dat maakt het soms lastig om je voor te stellen hoe het eruit gaat zien. Dus wij leggen eerst goed uit wat je nu eigenlijk koopt en hoe dat eruit ziet. Daarbij zijn er veel keuzemogelijkheden. De keuken voor of achter realiseren, de kleur van de tegels of een slaapkamer op de begane grond, zijn zomaar wat voorbeelden van de mogelijkheden die er zijn. Bij het maken van al die keuzes willen wij zo goed mogelijk helpen. Want dan kan je nog een hele tijd met je woning vooruit. Dat vinden ook wij belangrijk.’

Nieuwsgierig naar een woning op maat in Veghel?

Wonen in Veghel is aantrekkelijk. Kijk je naar de cijfers, dan zijn op dit moment de inwoners van 45 tot 65 jaar in de meerderheid. Zij zijn vitaler dan ooit en gaan in volle vaart mee met de maatschappij. Ze zijn vaak heel bewust bezig met gezondheid, levensstijl en goed wonen. Niet als voorbijgaande trend, maar als een structureel onderdeel van hun manier van leven. Daarbij spelen goed bereikbare voorzieningen, onderhoudsvrij wonen en maatwerk vaak een belangrijke rol. Wat de groep van 45 tot 65 jaar zoekt, vind je volop in Veghel. Maar ook voor andere leeftijdsgroepen heeft Veghel alles te bieden. Logisch, want met andere interesses en een andere mindset, kom je in Veghel evengoed ruimschoots aan je trekken. Wonen in Veghel is aantrekkelijk voor jong en oud.

Meer weten?

Wil je meer weten over wonen in Veghel? Kijk op Funda Veghel of laat in de zijbalk je mailadres achter. Dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws. En heb je nu al belangstelling voor een huis in de wijk Kloosterkwartier? Meld je dan direct aan!