In de zomer van 2020 betrekken de eerste bewoners van een nieuwbouwhuis in Veghel Kloosterkwartier hun woning. Sommige nieuwe bewoners hebben hun toekomstige buren al leren kennen. Het was leuk elkaar te ontmoeten en te ontdekken hoe blij iedereen is met zijn mooie en leuke nieuwbouwhuis in Veghel Kloosterkwartier. Nog even en dan wonen ze hier in een fantastische groene omgeving en tegelijk lekker centraal in Veghel met alle belangrijke voorzieningen vlakbij. Daarbij is de veiligheid van het wonen in een dorp voor veel nieuwe bewoners een groot pluspunt. Zeker voor de gezinnen met jonge kinderen. Want hun kinderen kunnen hier gewoon zelfstandig door de omgeving fietsen. Dat geeft een gerust gevoel als ze naar school of hun sportclub gaan.

Meteen verliefd op dat nieuwbouwhuis in Veghel

‘Ik was er meteen verliefd op’, zegt een van de koopsters van een nieuwbouwhuis in Veghel Kloosterkwartier. ‘Ik vind het de mooiste locatie in Veghel en het zijn hele mooie huizen. Bovendien ligt Kloosterkwartier niet alleen dicht bij het dorpscentrum, maar ook bij het cultuurcentrum Noordkade en de sportvelden.’ Andere kopers vullen haar aan: ‘Het is ook fijn om een nieuwbouwwoning te hebben. Alles is nieuw en je kunt het helemaal naar je eigen smaak indelen en inrichten. Onze kinderen van 15 en 9 jaar kunnen overal heen fietsen zonder dat wij ons zorgen moeten maken. En wil je rust en natuur, dan loop je in een paar minuten zo het buitengebied in met volop groen. Het is hier gewoon geweldig.’

Alle belangrijke voorzieningen vlakbij

Vanuit Kloosterkwartier zijn meerdere basisscholen goed en snel bereikbaar. Ouders kunnen hier echt kiezen waar ze hun kinderen naar school laten gaan gaan. En ook in scholen voor voortgezet onderwijs zijn er keuzemogelijkheden. Het Zwijsen College (een school voor mavo/havo/vwo) ligt op  loopafstand. En het Fioretti College (voor mavo/vmbo) is snel met de fiets te bereiken. Verder kent Veghel allerlei sportverenigingen. Op een steenworp afstand van Kloosterkwartier ligt het Prins Willem Alexandersportpark. Daar zitten onder andere voetbalclub Blauw Wit, hockeyclub Geel zwart, tennisvereniging Frisselstein en sportschool Fitland. In hetzelfde sportpark vind je ook kinderdagverblijf ‘t Kroontje, buitenzwembad Laco en Monkey Town indoor speelparadijs voor de kleintjes.

Meer informatie over een nieuwbouwhuis in Veghel

Heb je ook belangstelling voor een nieuwbouwhuis in Veghel? Laat dan je mailadres achter in de zijbalk. Wij houden je dan op de hoogte van het nieuws. Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden voor een nieuwbouwhuis in Veghel in de wijk Kloosterkwartier.