Het is druk in Nederland. ‘En het zal de komende jaren op de weg steeds drukker worden’, zegt de ANWB. ‘De overheid verwacht zelfs dat de reistijd in de spits zal toenemen met 50 procent!’ En niet alleen bij de bekende grote knelpunten in het Nederlandse wegennet. Ook op de wegen in de provincies Gelderland, Overijssel, Noord Brabant en Limburg neemt de filezwaarte toe. Natuurlijk, er kan meer geld naar asfalt en naar het openbaar vervoer. Dat brengt verlichting, hooguit, want minder druk wordt het daar niet van. Filestress, moeten we ermee leven? Verlos jezelf van die dagelijkse filestress! Ga wonen waar je werkt. Of ga werken waar je wilt wonen. Bijvoorbeeld in Veghel. Hier is het heerlijk wonen in een groene omgeving met volop werkgelegenheid. Met 30.000 arbeidsplaatsen bij succesvolle bedrijven is hier voor iedereen werk te vinden. Wonen doe je er in riante en betaalbare huizen zoals in de wijk Kloosterkwartier. En eenmaal los van al die filestress krijg je ook meer tijd voor je gezin, vrienden, sport of de natuur. Werken en wonen in Veghel is cool!

Volop werkgelegenheid in Veghel

Herman Molenaar, CFO & MD bij Vanderlande Industries in Veghel: ‘De werkgelegenheid in Veghel is enorm groot. Dat is het best bewaarde geheim van Veghel. Als je kijkt naar de verhouding tussen het aantal arbeidsplaatsen en het aantal inwoners, staan we in de top van Nederland. In Veghel is enorm veel keus in werk. Er is echt voor ieder wat wils. Dat is een unieke situatie. De bedrijven die hier gevestigd zijn, hebben gezamenlijk 30.000 werkplekken in Veghel. En daaromheen vind je er nog een veelvoud van. Die bedrijven zijn bovendien ook zeer succesvol. En werk je hier of kom je hier werken? Ja, natuurlijk moet je hier dan ook gaan wonen. Je staat niet langer in de file, je spaart energie, het is goed voor het milieu en goed voor je gezondheid. Wonen in Veghel doe ik zelf inmiddels 20 jaar met veel plezier. Want het mooie is: Veghel heeft gewoon alles. En daar ben ik wel trots op.’

Weg met de filestress, kom wonen in Veghel

Wonen in het groen met om je heen nog alle rust en ruimte. Met het centrum en ook je werk vrijwel om de hoek. In Veghel zit je overal dicht bij en er liggen voor iedereen kansen bij toonaangevende bedrijven. Veghel is kampioen in werkgelegenheid. Wil je af van die filestress en meer weten over wonen en werken in Veghel? Laat dan in de zijbalk je mailadres achter. Wij zorgen dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Heb je nu al belangstelling om te wonen in Veghel. Je kunt je ook direct aanmelden voor een huis in de wijk Kloosterkwartier. Want werken en wonen in Veghel is cool!