Op voormalig ziekenhuisterrein Bernhoven in Veghel verrijst de nieuwe wijk Kloosterkwartier. Hier op de plaats van het oude ziekenhuis realiseert Zenzo maatschappelijk vastgoed een unieke woonomgeving met goed bereikbare voorzieningen en vol diversiteit. De kopers van de nieuwbouwwoningen in deze wijk hebben allerlei keuzemogelijkheden. Zo kunnen ze zelf hun droomhuis samenstellen. De riante en hoogwaardige woningen worden gebouwd door Lithos bouw & ontwikkeling, al drie jaar op rij een van de beste bouwers van Nederland. Kwaliteit staat in alles centraal bij Lithos. Ze ontwikkelen en bouwen projecten volledig op maat. Met de nieuwbouw Veghel Kloosterkwartier start Lithos in 2019.

Nieuwbouw Veghel Kloosterkwartier door Lithos

Jan van de Kamp, technisch projectleider bij Lithos bouw & ontwikkeling: ‘Als ik hier rondloop en me voorstel hoe het Kloosterkwartier er straks uit gaat zien, denk ik maar een ding: geweldig! Lithos bouw & ontwikkeling is een enthousiaste club mensen. Dagelijks zijn al die mensen bezig met het realiseren van bijzondere projecten. De nieuwbouw Veghel start in april 2019. Het begint met de sloop van het oude ziekenhuis. Voor de zomer gaat de bouw van de woningen in Kloosterkwartier vervolgens van start. Een jaar later verwachten we de eerste droomwoningen op te leveren. De kopers van de woningen zullen gedurende het hele traject keuzes kunnen maken. Dat is leuk en tegelijk ook spannend. Er kunnen namelijk heel veel keuzes gemaakt worden. De mensen van Lithos begeleiden de kopers daar zoveel mogelijk in. Bouwen doe je immers samen. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, maar kunnen alleen de beste zijn door goed naar de klant luisteren. Dan komen we tot een perfect eindproduct. Nu al ben ik op de nieuwbouw Veghel heel trots. Kloosterkwartier, dat wordt heel gaaf!’

Unieke huizen te koop in Veghel Kloosterkwartier

In de zomer van 2020 betrekken de eerste bewoners hun woning op maat in Veghel Kloosterkwartier. Heerlijk in het groen met volop ruimte en tegelijk midden in het centrum van Veghel met alle voorzieningen vlakbij. Hier staan unieke huizen te koop. Wil je meer weten over de nieuwbouw Veghel? Of op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Kloosterkwartier? Als je in de zijbalk je mailadres invult, ontvang je steeds updates over de laatste ontwikkelingen. En heb je nu al belangstelling voor een koopwoning in kloosterkwartier? Meld je dan direct aan!