Tegelijk met al je buren ergens nieuw komen wonen. Dat schept een band. Dat is heel anders dan nieuw zijn in een buurt waar iedereen elkaar al kent. Kiezen voor nieuwbouw zorgt ervoor dat je makkelijker contact maakt met je nieuwe buren. Je ontmoet ze al tijdens de kopersbijeenkomsten. De nieuwbouw in Veghel Kloosterkwartier biedt je zo’n bijzondere kans. Hier, op de mooiste plek van Veghel, wordt gewerkt aan een prettige en sociaal sterke nieuwe woonomgeving waar je makkelijk contact met je buren maakt en toch niet op elkaars lip zit. De fraaie nieuwbouwwoningen staan volop in het groen en tegelijk zit je binnen 5 minuten in het dorpscentrum van Veghel. Daar bruist het met heel veel winkels, supermarkten, horeca en sociale voorzieningen. En wil je een keer naar een grotere stad? Met de auto ben je zo in Den Bosch of Eindhoven.

Nog 3 redenen om te kiezen voor nieuwbouw in Veghel Kloosterkwartier

  1. Bij de nieuwbouw in Veghel worden de modernste technieken gebruikt voor isolatie. Dat geldt voor warmte en koude, maar ook voor geluid. Hier is het uitermate aangenaam wonen. Bovendien heb je ook nog eens lagere kosten en draag je bij aan een beter milieu.
  2. Alles in je nieuwbouwhuis is nieuw. Zeker in de eerste jaren heb je dan ook lage onderhoudskosten.
  3. Daar bovenop mag je bij de nieuwbouw in Veghel veel zelf kiezen, zoals de keuken, de badkamer en allerlei afwerkingen. En ook je tuin kun je helemaal naar eigen wens aanleggen en inrichten.

Nieuwbouw met uitstraling, ambiance en ruimtelijkheid

Bij het ontwerp van de nieuwbouw in Veghel is door de architecten goed nagedacht over de uitstraling, ambiance en ruimtelijkheid. Dat is gebeurd op alle facetten. Landschapsarchitect Esther Kruit, van KruitKok landschapsarchitecten is nauw bij het ontwerp betrokken: ‘De toekomstige bewoners komen te wonen in een groene setting en dat is erg bijzonder. Ik werk samen met een architect. Een architect heeft gevoel voor de interne ruimtes. Ik als landschapsarchitect heb gevoel voor de buitenkant. Het is belangrijk dat binnen en buiten feilloos op elkaar aansluiten zodat mensen hier straks in een hele mooie, veilige en groene omgeving kunnen wonen en hun plekje kunnen vinden. Veel aandacht geef ik bijvoorbeeld aan de padenstructuur rond Kloosterkwartier. Als alles klaar is, verbinden die paden het dorpscentrum via de oude Kloostertuin met de woningen in Kloosterkwartier en met andere delen van Veghel.’

Meer weten over de nieuwbouw in Veghel Kloosterkwartier?

Een nieuwbouwwoning op een droomplek, wie wil dat niet? Wil je meer weten over de nieuwbouw in Veghel? Volg ons op Facebook of neem een kijkje op onze website. Je kunt ook je mailadres achterlaten in de zijbalk. Wij sturen je dan steeds het laatste nieuws. En ben je nu al geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning in Veghel Kloosterkwartier? Dan kun je je ook direct aanmelden.