Fraaie en ruime appartementen speciaal voor levensgenieters. Levensloopbestendig gebouwd en met de beschikbaarheid van een zorgarrangement voor als dat op een dag nodig is. Hier kun je onbezorgd zelfstandig blijven wonen. Je vindt die appartementen in Veghel in de prachtig gelegen nieuwe wijk Kloosterkwartier. Een sfeervolle en veelzijdige woonwijk om te wonen. Heerlijk aan een park en tegelijk met het centrum vlakbij. Voor senioren vind je geen mooiere appartementen in Veghel.

Appartementen in Veghel waar je fijn oud kunt worden

LA | Architecten Ingenieurs uit Veghel tekent de nieuwe appartementen in Veghel. Hans van den Tillaart en Noud Leenders van LA | Architecten Ingenieurs vertellen: ‘Hier kom je te wonen in een gemêleerde omgeving. Het zijn grote appartementen geïnspireerd op de jaren 50 met mooie dunne dakranden. Het ontwerp zorgt voor een hele bijzondere associatie met het voormalige ziekenhuis Bernhoven. De appartementen liggen in een omgeving met veel groen en ruimte. Een mooiere woonomgeving zo dicht bij het centrum is er nauwelijks. De appartementen zijn levensloopbestendig waardoor je hier in vrijwel elke situatie kunt blijven wonen. Elk appartement is ook van binnenuit te ontsluiten. Daardoor zijn ontmoeting en voor elkaar zorgen heel logisch. Dit is echt een plek om fijn oud te worden.’

Levensloopbestendig met volop activiteiten en gezelligheid

De nieuwbouw appartementen in Veghel Kloosterkwartier zijn ruim van opzet en hebben fraaie buitenruimtes. Ze zijn voorzien van alle gemakken en worden levensloopbestendig gebouwd. Alle voorzieningen zijn aangebracht om de appartementen een leven lang te gebruiken. Hier woon je zorgeloos en fijn. Ook als je in de toekomst minder goed ter been bent. Of als de veiligheid of toegankelijkheid om een andere reden een belangrijkere rol gaat spelen. De koopappartementen kun je helemaal naar je eigen smaak en levensbehoefte laten afwerken. Ook zal een deel van de woningen beschikbaar komen als huurappartement. Voor zowel de koop- als huurappartementen is het mogelijk om zorg af te nemen. Daarvoor biedt BrabantZorg in Kloosterkwartier zorgarrangementen aan die je helemaal kunt afstemmen op je persoonlijke wensen en behoeftes. En ook voor leuke activiteiten hoef je niet ver weg. Een jeu de boulesbaan, biljartclub, tennisbanen, fitnessclub en overige sportfaciliteiten zijn vlakbij. Wil je wat anders? Dan sta je binnen een paar minuten lopen in het centrum van Veghel of aan de Aa voor een wandeling in het groen.

Meer weten over de appartementen in Veghel?
In Veghel vind je een levendige omgeving waar het fijn wonen is. Ideaal als je van je welverdiende rust wilt genieten, maar tegelijk nog midden in het leven staat. Wil je meer weten over de levensloopbestendige appartementen in Veghel? Laat dan in de zijbalk je mailadres achter. Wij sturen je dan steeds het laatste nieuws. En ben je nu al geïnteresseerd in een koopappartement in de wijk Kloosterkwartier? Dan kun je je direct aanmelden.