Wonen in een groene wijk met volop rust en ruimte. In een huis met een leuke tuin en architectuur die verrast en met het centrum op loopafstand. Binnen 5 minuten gezellig shoppen of aan een hapje, biertje of wijntje zitten, dat kan allemaal in Meierijstad Veghel. Hier bruist het van creativiteit en vertier. Wonen in Veghel is cool!

Veel water en natuur in de directe omgeving

Ook rond Veghel is het heerlijk toeven.  Je kunt lekker relaxen op het water of in de natuur. In de landelijke omgeving vind je sfeervolle Brabantse dorpen. Ook zijn er veel kleine en grote natuurgebieden. Ontdek bijvoorbeeld de Aa-broeken, het Hurkske, de Roost, de Bulten, Vlagheiden of het Duits Lijntje. Vanuit de Passantenhaven in Veghel vaar je zo de Zuid-Willemsvaart op. Talrijke fiets- en wandelroutes nodigen uit om deze gemoedelijke en fraaie Brabantse omgeving te verkennen.

Genieten van creativiteit en gezelligheid

Niet te missen is Noordkade aan de Zuid-Willemsvaart in Veghel. Hier op het oude fabrieksterrein van CHV-mengvoeders bloeit een van de meest bijzondere plekken in de regio. CHV is nu Cultuur Haven Veghel. Een grote diversiteit aan creatieve ondernemingen is hier in de historische industriële panden gevestigd. Het is het tweede centrum van Veghel met een monumentale uitstraling. Hier vind je overal kunst, cultuur en gezelligheid. Elk bezoek aan Noordkade is pure ontspanning en tegelijk steeds weer een tocht waar je nieuwe dingen ontdekt. Van fraaie horecagelegenheden, eettentjes en de Jumbo Foodmarkt tot een cultuurpodium en een servicebioscoop. En voor kinderen natuurlijk volop speelmogelijkheden.

Woon jij binnenkort in Kloosterkwartier?

Kloosterkwartier staat synoniem voor wonen in een parkachtige omgeving in hartje Veghel. De woningen worden op ruime percelen gebouwd. De architectuur is klassiek en bijzonder. Hier is het groots wonen met natuur, cultuur en de gezelligheid van een bruisend dorpscentrum op loopafstand. Zo is er voor kinderen nog alle ruimte en veiligheid om buiten te spelen. Ook belangrijke voorzieningen zoals scholen, sportverenigingen, winkels en horeca vind je hier gewoon om de hoek. Hier staan droomwoningen op een droomplek!

Nieuwsgierig naar de nieuwbouw in Veghel?

Wil je alles weten over nieuwbouw in Veghel? Of denk je zelfs aan een huis kopen in Veghel? Laat in de zijbalk je mailadres achter. Dan houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Of meld je direct aan als geïnteresseerde voor het Kloosterkwartier.