Leerlingen Kiano en Dean plaatsen bijenhotel in de kloostertuin van het Kloosterkwartier. Één van de producten uit de TOPklas Techniek en Natuur van de Uilenbrink. 

14 leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de Uilenbrink vormen dit jaar de TOPKlas Techniek en Natuur. Deze creatieve leerlingen zijn erg handig, hebben veel interesse in de natuur  en leren vooral door doen. Met hen hebben we dan ook allerlei bedrijven bezocht , een heuse Chill-room behangen en geverfd, tafels en een bank gemaakt en de afgelopen weken een moestuin neergezet.  

Een van de producten van de TOPKLas staat nu in de kloostertuin: een bijenhotel, door de leerlingen zelf gemaakt. Kiano en Dean staan dan ook trots bij hun werk, maar ook Sven en Inden hebben een prachtig bijenhotel vervaardigd. Eerst zijn we samen naar de Bunders gefietst om te kijken hoe een bijenhotel eruit ziet en daarna hebben de leerlingen van de TOPKlas zelf een ontwerp gemaakt. Er is hard en lang aan gewerkt, maar dat is vast ook te zien. En nu maar hopen dat vele bijen hun eitjes gaan leggen, zodat de bestuiving van de bloemen in de kloostertuin gegarandeerd is!

bijenhotel.JPG