Lekker dicht bij het centrum en toch dat gevoel van buiten wonen. Volop gezellige terrasjes op loopafstand en alle winkels om de hoek. En als je wilt, wandel je net zo makkelijk naar het monumentale Noordkade waar het bruist van cultuur en creativiteit. Of je bent in een oogwenk in een heerlijk buitengebied met volop natuur. Je zit hier gewoon overal lekker dichtbij. Wij zien ons al hier al helemaal wonen. Ons eigen huis in Veghel, het is een schot in de roos.

Bas en Donna over hun nieuwe huis in Veghel

Eindhoven en Den Bosch liggen vanaf hier op een steenworp afstand. Dankzij de uitstekende verbindingen, ben je er zo. Maar in Veghel zit je niet alleen lekker centraal. Hier koop je ook nog een leuke en betaalbare woning. Gebouwd op een groot perceel in de wijk Kloosterkwartier. Die ligt tegen het dorpscentrum in een groene omgeving. Wat de huizen in Kloosterkwartier erg mooi maakt, zijn de verschillende kleuren stenen en stijlen. Bovendien is het feit dat hier bijna energieneutraal gebouwd wordt, voor ons een groot pluspunt. Dat scheelt immers in de kosten en in de footprint die je achterlaat. Daarnaast kunnen we er zeker van zijn dat we de komende jaren geen groot onderhoud hebben. En ook dat is een heerlijke luxe.”

Wanneer start de nieuwbouw Veghel?

De planning is klaar en de voorbereidingen zijn in volle gang. In de loop van april 2019 kunnen kopers naar de notaris om eigenaar te worden van de grond. Direct daarna gaat de sloper aan de slag. Die heeft twee maanden de tijd nodig om de eerste delen van het oude gebouw van ziekenhuis Bernhoven te slopen. Half juni 2019 start naar verwachting de bouw van de nieuwe woningen. Als alles volgens plan verloopt, kunnen de eerste nieuwe bewoners voor de zomervakantie van 2020 hun droomwoning betrekken.

Meer weten over Kloosterkwartier in Veghel?

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwbouw in Veghel? Denk je misschien aan een huis in Veghel? Laat in de zijbalk je mailadres achter. Dan zorgen wij dat het laatste nieuws steeds in je mailbox belandt. Of meldt je direct aan, zodat een makelaar contact kan opnemen.