Hoe kun je de lage hypotheekrente het beste benutten?

De hypotheekrente is in Nederland nog nooit zo laag geweest. Hoe laag de huidige rente eigenlijk is zie je in deze grafiek van De Hypotheekshop.

Lage hypotheekrente maakt een volgende stap in wooncarrière mogelijk

Een van de dingen die we zeker weten: geld sparen levert op dit moment niet veel op. Maar wat kunnen we nou wel met zo’n historisch lage hypotheekrente?

Het is zeer interessant om je financiële mogelijkheden eens goed op een rijtje te laten zetten. Bij verschillende kopers van een woning in  Kloosterkwartier is gebleken dat ze met een iets hogere maandlast ineens veel meer woonmogelijkheden hebben. Zo hebben kopers met een appartement in de randstad onder andere vanwege de lage rentestand een stap kunnen maken naar een vrijstaande woning in Veghel. Een ander stel zag dat het met deze rentestand ineens wel heel erg aantrekkelijk is om een vrijstaande woning te kopen in het centrum van Veghel. De ruimte in en om het huis die de woningen in Kloosterkwartier bieden, bleek in Eindhoven tegen deze maandlast  namelijk niet haalbaar. Maar ook kopers met een woning in Veghel zagen kansen. De lage hypotheekrente maakt nu gewoon meer mogelijk. Het is goed om hier eens met een hypotheekspecialist naar te kijken.

woning-pagina-slider-afb-type-B.jpg

Kloosterkwartier, de prachtige woning type B, nog maar twee te koop!

Wonen in het Kloosterkwartier? Beslis nu, want het is echt de laatste kans!

De bouw van het Kloosterkwartier gaat echt heel snel. Ook al gaat het de uitvoerder Gerrit van der Burg van Lithos Bouw en Ontwikkeling nooit snel genoeg. Waar je twee maanden geleden in een grote zandbak stond zie je nu de contouren van een nieuwe wijk verschijnen. Het Brabants Dagblad schreef een leuk artikel over de rappe voortgang van de bouw. Deze week wordt al begonnen met het metselwerk! Dus, ben jij aan het oriënteren op de huizenmarkt in de regio Veghel? Kijk dan eens naar de unieke woningen in het Kloosterkwartier. Er zijn er nog maar 4 te koop. Waarvan 2 twee-onder-een-kap woningen type B (die zie je hierboven), één vrijstaande woning type E en nog maar één vrijstaande woning type F. Heb je interesse om in de leukste nieuwe wijk van Veghel te wonen? Dan is NU de tijd om te informeren. Bekijk ook onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.