Plek voor iedereen

Op het Kloosterkwartier in Veghel is er plek voor iedereen die niet op een eiland wil zitten. Voor iedereen die de meerwaarde ziet van samen dingen oppakken en iets voor een ander doen. Die ziet dat één plus één meer is dan twee, en die maatschappelijke betrokkenheid belangrijk vindt. Van individu tot zorginstelling tot commercieel bedrijf.

Voorwaarde voor organisaties die zich hier willen vestigen, is dat je wilt samenwerken met anderen en minimaal één keer per jaar een activiteit organiseert die voor (bijna) iedereen toegankelijk is. Verder ben je flexibel en groei je mee met het Leefgoed-concept. En, pluk je hier natuurlijk ook de vruchten van. Het Kloosterkwartier ontstaat echt vanuit haar gebruikers en biedt op die manier meerwaarde voor de samenleving van Veghel.

04_Activiteiten10.png

Er is al veel te beleven en te doen, maar er is nog volop ruimte op het Kloosterkwartier. Voor bedrijven, verenigingen, maar ook als je hier wilt wonen, en leuk event in gedachten hebt, of als je andere ideeën hebt om bij te dragen.

We zijn benieuwd naar jouw plannen!

Laat je inspireren door wat er al gebeurt of neem contact met ons op.