Veghel

creatief en levendig

In Veghel is van alles te beleven! Gezellig shoppen of genieten op één van de vele terrassen bijvoorbeeld. En dat allemaal op loopafstand van het Kloosterkwartier.

Veghel is de laatste jaren uitgegroeid tot een levendige, creatieve plaats waar het goed toeven is. Het centrum, de prachtige Brabantse dorpen in de omgeving en de schitterende natuur van natuurgebieden de Aa-broeken, de Maashorst en Het Groenewoud maken dit de ideale woonomgeving.

Rondom-omgeving-levendigheid9.jpg
Rondom-omgeving-levendigheid6.jpg

Ook CHV Noordkade, gelegen aan de Zuid-Willemsvaart, is een bijzondere, creatieve plek in Veghel waar je in de monumentale 20e-eeuwse industriepanden veel creatieve bedrijven vindt. Een tweede centrum, waar kunst, cultuur en ontspanning centraal staan. In deze imponerende omgeving ontdek je iedere keer weer wat nieuws. Enkele populaire initiatieven zijn de proeffabriek met zijn vele eettentjes, cultuurpodia zoals de Blauwe Kei, bijzondere escaperooms, fijne horecagelegenheden, volop speelmogelijkheden voor de kinderen, een servicebioscoop en de Jumbo Foodmarkt.

Steden als Eindhoven en Den Bosch liggen op steenworp afstand van Veghel, en uitvalswegen zoals de A50 en N279 zijn goed en snel te bereiken. Veghel staat bekend om zijn bedrijvigheid en is uitgegroeid tot belangrijke ondernemersplaats in Food, Feed en Logistics. Ook op gebied van toerisme en recreatie heeft Veghel veel te bieden. Een aantrekkelijke (woon)plaats dus!