VRIJ WONEN OP EEN TOPLOCATIE IN HARTJE VEGHEL

APPARTEMENTEN MET ZORGARRANGEMENT   |  TUSSEN- EN HOEKWONINGEN  |  TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN   |  VRIJSTAANDE WONINGEN

FRAAIE AANGRENZENDE POPULAIRE
WOONWIJK VIJVERWIJK

Kloosterkwartier is gelegen op het voormalig ZIEKENHUISTERREIN Bernhoven en is ideaal gesitueerd tussen het centrum en de populaire Vijverwijk. Een wijk met uitstraling, veel groen en ruimte. Ook uitvalswegen zoals de A50 en N279 zijn goed en snel te bereiken.

De Vijverwijk is niet voor niks een zeer populaire woonwijk. De brede straten, vrijstaande woningen en het vele groen geven de wijk zijn prachtige uitstraling. Een betere woonplek kun je je niet wensen voor je gezin. Kinderen hebben hier alle ruimte om buiten te spelen. Scholen, kinderopvang, sportverenigingen en voorzieningen zijn in de directe omgeving. Je woont hier rustig maar staat binnen enkele minuten lopen midden op de gezellige Markt. Ook Noordkade is dichtbij.

Als je kiest voor een van de fantastische woningen in Kloosterkwartier, dan hoef je geen concessies te doen. Hier heb je alles; een rustige groene woonomgeving met heel veel buitenspeelruimte voor de kids en zowel natuur, cultuur als stadse gezelligheid op loopafstand. Beter dan dit kun je het niet wensen.

FRAAIE LANDELIJKE OMGEVING

BRABANTSE DORPJES UDEN, SINT-OEDENRODE,
MEIJERIJ / GROENE WOUD

Veghel heeft een fraaie landelijke omgeving en vormt samen met de Aa, Zuid-Willemsvaart, de binnenhaven en de omliggende dorpen een belangrijke plaats in de Meijerij. Er zijn vele fiets- en wandelroutes om de omgeving te verkennen. De Brabantse gemoedelijkheid is in de gehele directe omgeving aanwezig.

Veghel verbindt de Meijerij met het Groenewoud en heeft naast de beekdalen van de Aa en de Leijgraaf nog vele andere kleine en grote natuurgebieden. Ontdek bijvoorbeeld de Aa-broeken, Het Hurkske, de Roost, de Bulten, Vlagheiden of het Duits Lijntje. Bos, water en polder wisselen elkaar af in deze bijzonder fraaie omgeving. 

facebook