Bewoners

Onderstaande bedrijven, verenigingen en initiatieven vind je al op het Kloosterkwartier. Van bijzonder kinderdagverblijf tot biljart en van jeu-de-boulesvereniging tot yoga. Kom jij een balletje gooien of doe je mee met de downward facing dog?

Organisaties op het Kloosterkwartier versterken en ondersteunen elkaar én hebben een sterke sociale functie voor de mensen die er wonen. Dat is de kracht van Leefgoed.

Misschien is het Kloosterkwartier ook wel dé plek voor jouw organisatie

Er is nog plek!

Kinderdagverblijf UniK

Kinderdagverblijf UniK

Voor kinderen met een beperking en dus extra zorgbehoefte. Zij kunnen buitenspelen in de binnentuin van het klooster.

Jeu-de-boulesvereniging

Vroeger was het de gymzaal voor meisjes van de kweekschool, daarna eetzaal voor de Zusters Franciscanessen. Nu ligt er een kunstgrasmat en kunnen ouderen van Wijnu er volop overdekt jeu-de-boules spelen.

Free Your Mind Yoga

Free Your Mind Yoga

Free Your Mind is erop gericht jou bij jezelf te laten komen, inzichten te geven en de ruimte te geven om volledig jezelf te mogen en kunnen zijn. Dit door middel van yoga, meditatie, women circles en reiki//energetische sessies.

Heb je interesse in een van het bovenstaande, neem dan contact met mij op en dan kijken we samen naar jouw wensen. Kijk op de website voor meer informatie.

Contactgegevens:
Ayla den Das
06-42767818
freeyourmindyoga@outlook.com
www.freeyourmindyoga.nl

Biljartvereniging Krijt op Tijd

Biljartvereniging Krijt op Tijd

Opgericht in 1976. De vereniging bevordert contacten tussen biljarters onderling en werkt samen met andere verenigingen.

Join Us

Join Us

Voor eenzame jongeren van 12-18 of 18-25 jaar. Join Us is de eerste ‘bewoner’ van het Moederhuis en gebruiker van het Leefgoedplein.

Labyrint Zorg & Werk

Labyrint Zorg & Werk

In de 30 appartementen van Labyrint op het Kloosterkwartier wonen jongeren. Door de combi van beschermd wonen met ondersteuning, zijn deze jongeren met autisme zoveel mogelijk zelfredzaam en kunnen ze participeren in de maatschappij.

Logeerhuis UniK

Logeerhuis UniK

Eten, slapen en spelen, op een veilige locatie onder de deskundige begeleiding van medewerkers van UniK. In het Logeerhuis organiseert UniK leuke activiteiten voor kinderen tussen de 5 en 18 jaar met een lichtverstandelijke of gedragsmatige beperking. De activiteiten – in een groep van ongeveer 8 kinderen – sluiten aan op de ontwikkeling van het kind en hebben een huiselijk karakter. Op die manier wordt het gezin ontlast (respijtzorg) en hebben de kinderen een leuke dag of weekend.

De locatie bestaat uit verschillende slaapkamers en is voorzien van een woonkamer, keuken en badkamer. Binnen Het Klooster heeft UniK meerdere ruimtes, waar zij groepen draaien voor de BSO (buitenschoolse opvang) en OPD (orthopedagogische dagbehandeling). Wanneer UniK geen gebruik maakt van de ruimtes is er – vanuit de Leefgoed gedachte – ook plaats voor anderen. Ruimtes delen of huren binnen het Logeerhuis is dus zeker mogelijk.

Wil je het Logeerhuis bezichtigen, een kind aanmelden of de mogelijkheden van het gebruik van de ruimtes bespreken? Neem dan gerust contact op met UniK: 088 – 205 23 45.